Fri Jado : Euro Grill - Euro Merchandiser - Multisserie & alle service

Fri JadoFri-jado Euro Products (Euro Grill - Euro Merchandiser - Euro Oven - Multisserie) presenteert een breed gamma "verleidelijke" systemen voor het bereiden, bewaren, en presenteren van voedsel. De Multisserie bijvoorbeeld, met zijn opmerkelijke design is een fraaie combisteamer en kippenspit in één, waarmee u moeiteloos kunt grillen, stomen, bakken, ... én merchandisen ! Of de Euro-merchandiser, een technologisch innovatief presentatiemeubel, waarin de meest uiteenlopende producten, warm of koud, onder optimale omstandigheden worden bewaard en gepresenteerd. De Euro-grill is een even professioneel als gemakkelijk systeem voor een efficiënte bereiding en smakelijke presentatie. En wat dacht u van de Euro-oven, die dankzij een zeer gelijkmatige luchtstroom het beste resultaat in bake-off oplevert?

Maak voor het verleidelijk presenteren van uw voedsel gebruik van onze expertise van Fri-Jado Series, geleverd door de Fri Jado service specialisten van D'Heldt. Met een groot aanbod aan efficiënte, betrouwbare en aantrekkelijke systemen bedient Fri-Jado fastfood ketens, restaurants, supermarkten, slagerijen & bakkerijen in meer dan 60 landen.


Fri Jado Euro-Grill


Fri Jado Euro-GrillProfessionele grillsystemen van Fri-Jado Euro-Grill combineren een innovatieve technologie met een vooruitstrevend design, hoog bedieningsgemak en een sterke service. Dit staat bij Fri-Jado Euro-Grill centraal. Fri-Jado levert een volledig gamma professionele Euro-Grills met uiteenlopende capaciteiten.

De Super Turbo Grill Line bijvoorbeeld is er in een 5 spits en 7 kippenspits uitvoering en kan per soort fabrieksmatig worden gecombineerd zodat een dubbele capaciteit spits wordt verkregen. In dezelfde range is er een warmer leverbaar in eenzelfde maatvoering. Hierdoor is het mogelijk de grill en warmer te combineren. Een kleinere range is de TG lijn. Deze is leverbaar in met 4, 7 of 14 spitten. De modellen zijn uitgevoerd met een uniek heating systeem met convectiewarmte en infrarood straling. Er is een keuze tussen een hand - of elektronische besturing, afhankelijk van het type. 


Fri Jado Euro-Merchandiser

Fri Jado Euro-MerchandiserDe hedendaagse consument gunt zichzelf steeds minder tijd om te eten. De traditionele eetgewoonte van drie maaltijden per dag op vaste tijden wordt meer en meer vervangen door veelvuldig snackgedrag. Met een sterk groeiende vraag naar kant-en-klare maaltijden, snacks en presentatiemeubels tot gevolg. Door de snelle groei van dit marktsegment dienen zich interessante omzetkansen aan voor "convenience stores", quick service restaurants en supermarktbedrijven. Voor ondernemers die willen inspelen op de kansen in dit "fast food"-segment, werd de Euro-Merchandiser ontwikkeld: een hoogwaardig en technologisch innovatief presentatiemeubel.

Er zijn verschillende series en modellen Fri Jado Euro-Merchandisers:

 • CSD-serie (CSD2.3 - cold/hot) 
 • Multi Deck Hot (MD60, MD100, MD120) 
 • Modular counters, units van 100cm warmhoud of neutraal in bediening of zelfbediening 
 • Hot Deli Line (HD3, HD4, HD5, HD7, HD3SS, HD4SS, HD5SS) 
 • Cold Deli Line (CD3, CD4, CD5, CD3SS, CD4SS, CD5SS) 
 • HT/KT Table Top (HT1, HT2, HT3 / KT1, KT2, KT3)

 

De Fri Jado Euro-Merchandiser types Hot Deli en Cold Deli zijn leverbaar 3, 4 of 5 gastronoom uitvoering en zeer attractief qua design. Leverbaar als drop-in of met onderbouw voorzien van voetjes of wielen. De types HT en KT zijn speciale tafelmodellen en door hun praktische afmetingen nagenoeg overal te plaatsen.

De Fri Jado Euro-Merchandiser Deli lijn, eveneens leverbaar in gekoeld of warme uitvoering, is ontwikkeld voor die plaatsen waar op een beperkte ruimte een efficiënte zelfbedieningspresentatie gewenst is. Plaatsen die in ruimte beperkt zijn maar een zeer grote capaciteit voor de warme presentatie vereisen vinden in de Fri Jado Euro-Merchandiser Multi Deck lijn de perfecte oplossing. 

Fri Jado Euro-Multisserie

Fri Jado Euro-MultisserieDe Fri Jado Euro-Multisserie is een ingenieus toestel waarin u allerlei soorten vlees, vis, groenten en brood kan bereiden, warm houden en regenereren.

De Fri Jado Euro-Multisserie combineert alle Fri-Jado kennis en expertise op gebied van rotisseries, deli-merchandisers, bake-offovens en accessoires in één toestel. Beschikbaar in een Fri Jado Euro-Multisserie bake-off & Fri Jado Euro-Multisserie vleesversie.

De voordelen van de Fri Jado Euro-Multisserie:

 • Rotisserie en steamer in één toestel 
 • Grootste capaciteit verkrijgbaar 
 • Efficiënt gebruik en aanvullen 
 • Vol-automatisch 
 • Attractief design 
 • Korte bereidingstijden 
 • Zelf-reinigend 
 • Kan 24/24u en 7/7 dagen gebruikt worden
 • Betrouwbare & snelle Fri-Jado service

 


Fri Jado Service

 

Fri Jado Service

 

 

 

Bekijk het volledige assortiment van Fri-jado

Zeker bij voedsel draait alles om de eerste indruk, beter gezegd de "appetite". Hoe smakelijker het product wordt voorgesteld, hoe meer consumenten aan de verleiding zullen toegeven. Zien eten, doet eten. En als geen ander kan Fri-jado u helpen uw klanten te verleiden. En te blijven verleiden! Hiervoor is een snelle er doelgerichte service voor Fri Jado onontbeerlijk. D'Heldt levert betrouwbare Fri Jado service op alle toestellen.

Stuk voor stuk zijn dit efficiënte, betrouwbare en op service gerichte systemen waarmee supermarkten, slagerijen, bakkerijen, fastfoodketens en restaurants in meer dan 60 landen hun klanten weten te verleiden. Wenst u beroep te doen op onze Fri Jado service? Contacteer ons gerust!