Graef Snijmachines

Graef Snijmachines, gevestigd te Arnsberg, Duitsland, is reeds meer dan 50 jaar fabrikant van professionele snijmachines. Hun filosofie staat voor professionele kwaliteit & eenvoud. Graef snijmachines zijn gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk schoon te maken. Alle onderdelen worden in Duitsland vervaardigd en beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen.

Het brede Graef assortiment start met kleine snijmachines voor semi-professioneel gebruik en loopt tot een volautomaat snijmachine voor de slagerij & supermarkt. Sinds 2001 is D'Heldt exclusief partner voor Graef Snijmachines in België (tot tevredenheid van een groot aantal klanten). Graef snijmachines zijn steeds een aanwinst in elke slagerij of supermarkt.


De Voordelen van Graef Snijmachines


Graef SnijmachinesGraef snijmachines staan garant voor kwaliteit ,gebruikersvriendelijkheid en een constant en perfect snijresultaat. De robuuste zelfdragende constructie van een Graef snijmachine zorgt voor veel ruimte bij het snijden en maakt schoonmaken van de snijmachine zeer eenvoudig.

De snijmachines van Graef kunnen gebruikt worden voor snijden van verse vleeswaren, kaas, groeten, fruit, brood, ...

Graef Snijmachines

Bekijk het volledige gamma van Graef