Rhima Vaatwasser / Afwasmachine voor keuken, horeca, winkel, ...

Waarom kiezen voor een Rhima vaatwasser?


Rhima vaatwasserHet werk zit er voor een Rhima vaatwasser nooit op! Afwassen, in welke keuken dan ook, herhaalt zich voortdurend: gebruikt servies wordt schoongemaakt om weer gebruikt te kunnen worden. Uw Rhima vaatwasser is een belangrijk onderdeel van die cyclus:

De handelingen vóór en na het vaatwassen bepalen de kwaliteit, snelheid en kosten van het vaatwasproces. Ze worden verricht door mensenhanden. En mensenhanden zijn duur en kunnen fouten maken. Hoe zorg je dat dit hele proces, ook buiten de vaatwaskeuken, zo goed en zo goedkoop mogelijk verloopt?

Het antwoord op die vraag ligt in de Rhima vaatwasser. De Rhima vaatwasser verdeelt de vaatwascyclus in tien stappen: tafels dekken, tafels afruimen, vuil vaatwerk aanvoeren, vuil vaatwerk sorteren, voorspoelen en weken, wassen, drogen, schoon vaatwerk sorteren, transport en tot slot opslag. Toegepast op de specifieke situatie bij de klant, bepaalt de professionele Rhima vaatwasser welke oplossing het beste resultaat oplevert tegen zo laag mogelijke kosten tijdens de totale levensduur van het systeem. Een Rhima vaatwasser kijkt dus niet alleen naar de aanschafkosten van de afwasmachine. Het totaalconcept neemt ook de kosten van arbeidsloon, energie, water, reinigingsmiddelen en gesneuveld servies mee.

Daarom is RHIMA geen specialist in vaatwasmachines, maar specialist in de vaatwascyclus: De knowhow in afwasmachines strekt zich uit over alle stappen in dit proces. Met die kennis geeft D'Heldt haar klanten advies op maat. Over de vaatwasmachine én over de inrichting van alle logistieke processen daaromheen.

Want vaatwassen is bij Rhima meer, véél meer, dan alleen de vaatwasmachine.

De afwasmachines van RHIMA zijn ontworpen voor de voedingsindustrie en horeca. Ze zijn geschikt voor grootkeukens, restaurants, cateraars en voor het hygiënisch schoonmaken van alle materiaal van slagers, viswinkels, bakkerijen, ijssalons enz.

 

Rhima afwasmachines voor Horeca (verdeler voor België)


U kan kiezen een aantal afwashulpen in dienst te nemen en te betalen. Maar in vergelijking met een Rhima vaatwasser voor Horeca gebruik brengt dit meer nadelen dan voordelen. Uw afwashulp zal nooit dezelfde kwaliteit leveren dan een Rhima vaatwasser. Een Rhima vaatwasser voor horeca gebruik is snel, efficiënt en energiezuinig.

D'Heldt levert vaatwassers van RHIMA voor gebruik in de horeca. RHIMA is specialist in vaatwasmachines en bij uitbreiding in de hele vaatwascyclus. D'Heldt geeft haar klanten advies op maat over dit totaalconcept.

 

Rhima vaatwassers


Voor een professionele afwasmachine van RHIMA in België bent u bij D'heldt aan het juiste adres. Wij weten wat de klant wil, en schenken niet alleen aandacht aan de afwas zelf, maar aan de hele vaatwascyclus. Hierdoor bieden wij u een Rhima afwasmachine die perfect bij uw keuken of horecazaak past.

Bekijk het volledige assortiment van Rhima