Snijmachine voor supermarkt

Goede snijmachines zijn onmisbaar voor een supermarkt


In een supermarkt zijn snijmachines onmisbaar, maar ook slagerijen, broodjeszaken, grootkeukens en horeca hebben behoefte aan een betrouwbare en efficiënte snijmachine. Sijmchines van D'Heldt zijn een aanwinst in elke keuken waar met verse waren wordt gewerkt, zowel voor hobby als voor de professioneel.

Professioneel moet het immer snel gaan, u laat de klant niet graag wachten. Daarom voldoen elke snijmachines aan de hoogste veiligheidsnormen.  De snijmachines staan stabiel en snijden veilig en snel.  Al onze snijmachines zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium of roestvrij staal en zo gemaakt dat ze snel en perfect schoon te maken zijn. 

Afhankelijk van uw wensen is er een snijmachine op uw maat, met groot of klein snijvlak, met ingebouwde of verwijderbare slijper, half- of volautomatisch.  Voor de hobbykok of de professional, voor vlees, maar ook groenten of brood… u vind het in ons assortiment snijmachines.

 

Een snijmachine met kwaliteit, functionaliteit & duurzaamheid…

Snijmachine voor supermarkt
D'Heldt is exclusief verdeler voor supermarkten van de Graef Snijmachines. Al meer dan 40 jaar leveren zij machines die gebruiksvriendelijk en veilig zijn, eenvoudig schoon te maken en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Indien u meer informatie wilt of nog vragen heeft over onze snijmachines, contacteer ons dan gerust.

 

Snijmachine voor supermarkt