Warmhoudvitrine voor horeca kopen?

Waarom een warmhoudvitrine kopen?


Warmhoudvitrine voor horeca kopen?Kies voor een betrouwbare professionele warmhoudvitrine van Fri Jado! Om uw producten op temperatuur te houden voor onmiddellijke consumptie is een warmhoudvitrine van Fri Jado zeer geschikt. U kan uw warme gerechten aantrekkelijk uitstallen in uw warmhoudvitrine voor horeca zonder dat ze hun temperatuur verliezen.

Gebraden kip, warme snacks, broodjes of verse maaltijden moeten op de juiste temperatuur bewaard worden in speciale warmhoudvitrines. Het kopen van een warmhoudvitrine met impulsproducten is een gegarandeerd succes en zorgt voor extra omzet in uw supermarkt, winkel benzinestation of horecazaak.


Warmhoudvitrines voor horeca moeten aan strenge eisen voldoen!


Warmhoudvitrines voor horeca moeten voldoen aan de eisen die de keuringsdienst in België aan de hygiëne stelt. Om aan deze eisen te kunnen voldoen, moet voedsel gedurende de tijd dat ze in een vitrine ligt en nog niet geconsumeerd is op de juiste temperatuur blijven. Hierdoor blijft ook de smaak van uw producten verzekerd. De warmhoudvitrines voor horeca van D'Heldt garanderen u een minimale temperatuur van 65° .

 

Warmhoudvitrine voor horeca kopen?
U wil een warmhoudvitrine kopen?
D'Heldt is exclusief verdeler in België en Luxemburg van alle Fri Jado warmhoudvitrines.
Contacteer ons voor een offerte op maat!