Decon Broodovens

Decon Broodovens

Dankzij de optionele stoomfunctie en kerntemperatuursensor is de Decon een echte all-rounder. Bakken, stomen of regenereren, de Decon kan het allemaal, en dit voor alle soorten van producten (vers gebakken producten, snacks, volledige maaltijden,...)!

Optioneel met reinigingsprogramma.

Meer over Decon Broodovens
Wenst u een oven die makkelijk te bedienen is, en bovendien volledig kan worden aangepast aan uw wensen? Zoek niet verder. Dila is de oven voor u.  Met zijn quick loading, reinigingssysteem en grote variëteit aan opties is Dila momenteel de meest verkochte oplossing van Debag in Belgische supermarkten.

Dila Broodovens

Wenst u een oven die makkelijk te bedienen is, en bovendien volledig kan worden aangepast aan uw wensen? Zoek niet verder. Dila is de oven voor u. 

Met zijn quick loading, reinigingssysteem en grote variëteit aan opties is Dila momenteel de meest verkochte oplossing van Debag in Belgische supermarkten.

Meer over Dila Broodovens
Le four professionnel Gala

Gala Broodovens

Gala is de ideale in-store baking oven voor de kleinere eetgelegenheid. De oven is gebruiksvriendelijk en garandeert continu excellente bakresultaten. De oven is bovendien uitgerust met een quick-clean oppervlakte zodat zelfs het hardnekkigste vuil makkelijk uit de bakkamer kan worden verwijderd.

Zeer energiezuinig!

Meer over Gala Broodovens