Decon broodovens

Debag Decon, uw allrounder.
Contacteer ons

De Decon is het nieuwste pareltje in het assortiment van onze leverancier Debag. Dankzij de optionele stoomfunctie en kerntemperatuursensor is deze oven een echte all-rounder.

Of u nu wil bakken, stomen of regenereren, de Decon kan het allemaal, en dit voor alle soorten van producten (vers gebakken producten, snacks, volledige maaltijden,...)! 

Bovendien kan de oven steeds worden uitgerust met een reinigingsprogramma. 
Met handige aanraakbediening die intuïtief te bedienen is, zijn alle processen en parameters die van toepassing zijn op bakken in één oogopslag voor u beschikbaar. Ons besturingssysteem kan worden aangepast en geprogrammeerd volgens uw vereisten. Dit bespaart tijd, personeel en vermindert fouten.

7-inch touch display

  • intuïtieve en duidelijk gestructureerde menunavigatie
  • tot 99 programma-instellingen
  • programmeerbare timer
  • ovenaansluiting en onderhoud op afstand via FilialNet
  • USB-aansluiting
  • werking van rijskamer al geïntegreerd

Decon is beschikbaar in 4 verschillende formaten. 

Stoomfunctie

De stoomfunctie biedt extra mogelijkheden naast het bakken: of het nu gaat koken, stomen, gratineren of regenereren, de DECON maakt het mogelijk!

Kerntemperatuursensor

Met behulp van de kerntemperatuursensor zijn zelfs verfijnde gerechten en braadstukken precies goed.

e.CLEAN 500 ovenreiniging

Het eerste ovenreinigingssysteem met een hervulcyclus van 500 dagen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. De DEBAG-servicetechnicus zorgt voor de logistiek, het opnieuw vullen en de verwijdering van het reinigingsmiddel.

Download de brochure