Dila broodovens

De meester van efficiëntie: snel opwarmen, verbruikt minimale energie
Contacteer ons

DILA is het ingenieus eenvoudige baksysteem in de winkel met een modulaire lay-out. Afhankelijk van de capaciteit en het assortiment van bakproducten, kan de DILA worden geconfigureerd om aan uw individuele eisen te voldoen - van het uiteindelijke bakken tot het professionele baksysteem. Daarnaast is deze voorzien van het volledig geautomatiseerde e.CLEAN SYSTEM® reinigingssysteem. 

Bovendien kunt u kiezen tussen radiale of krachtige stoominjectie. De FilialNet-ovenverbindingssoftware kan indien nodig ook worden geïntegreerd. Deze software maakt het mogelijk om alle aangesloten ovens centraal te bedienen en op afstand te onderhouden.

Het hele bakproces is gedocumenteerd en eenvoudig te analyseren. Dit geeft u alle bakprocessen in één oogopslag - altijd en overal!

met programmabesturing hebt u op elk moment toegang tot alle processen in één oogopslag. Het geïntegreerde gebeurtenisgeheugen ondersteunt u bij het evalueren van uw bakprocesgegevens.

  • tot 99 programma-instellingen
  • ovenaansluiting en onderhoud op afstand via FilialNet
  • USB-aansluiting
  • werking van de rijskamer: al gedeeltelijk geïntegreerd

 

Snel laden

Met de DEBAG-ovenlaadsystemen is het zeer eenvoudig om vers gebakken producten snel, makkelijk én veilig uit de oven te verwijderen.

Eenvoudig reinigen

Onze gebruiksvriendelijke reinigingssystemen maken indruk met hun lage energie- en waterverbruik. e.CLEAN betekent verbeterde reinigingskracht en een verminderde werklast.

Breed scala aan opties

Of het nu gaat om een ​​DILA DUAL (oven met 2 glazen frontplaten) of in combinatie met de HELIOS-rekoven - het ingenieus eenvoudige DILA module-baksysteem biedt u maximale flexibiliteit en is bovendien beschikbaar in verschillende ontwerpopties.

Download de brochure