Automatic Fronting

Bij D'Heldt zijn wij ons zeer bewust van het belang van een mooi geordende productpresentatie. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment oplossingen aan voor de perfecte presentatie van verschillende producten en/of productgroepen in uw supermarkt.

Waarom Automatic Fronting?

Studies wijzen uit dat een mooi aangevuld en geleveld schap een grote impact heeft op het koopgedrag van uw klant. Manueel levellen is echter weinig effciënt en productief. Ontdek daarom onze Automatic Fronting oplossingen die niet alleen uw aanvultijd zullen beperken, maar ook uw winkelpresentatie naar het volgende level zullen tillen.

Voordelen van Automatic Fronting

Onze Automatic Fronting oplossingen geven uw producten steeds 100% visibiliteit, wat impulsaankopen stimuleert en tot 20% meer verkoop genereert. Daarnaast kan u tot 40% sneller vullen (FiFo). Uw bestellingen verlopen correcter en u heeft minder manco’s. Uw investering in self levelling verdient zicht binnen het jaar terug!

Een greep uit ons assortiment

Versa Pushers (Bruegmann)

De Versa Pusher is samengesteld uit duurzaam materiaal o.a. aluminium, POM (upgraded PVC), dat efficiënte levelling verzekert. De pusher kan geïnstalleerd worden op schabben, in koelingen en in diepvriezers. 

In elke Versa Pusher kunnen tot 3 veren worden geplaatst. Deze veren variëren bovendien in sterkte zodat kan worden gegarandeerd dat uw product altijd gelevelled is. 

Verder kunnen de verdelers makkelijk worden aangepast aan de verpakking van uw producten, en zijn de pushers uitschuifbaar om ook grotere verpakkingen efficiënt te pushen.

Flexrollers (Bruegmann)

De Flexroller zorgt ervoor dat uw producten altijd vooraan in het rek staan! 

Bovendien is dit schapmanagement-systeem ontwikkeld om perfect te integreren in uw winkel. Zo kan u de Flexroller zowel in als buiten koelingen plaatsen, en is hij geschikt om alle soorten van producten te levellen.

De Flexroller is bovendien beschikbaar in verschillende vormen (layover, riser, pull out). 


Flexroller Pullout (Bruegmann)

Alle functies van het Flexroller systeem, maar dan nog sneller te laden. Trek de lade naar voren, vul uw producten van achter aan en schuif de lade terug in. Het Pullout-systeem heeft u het jongste product steeds vanachter staan. De eenvoudig aan te passen dividers zorgen ervoor dat het Pullout-systeem toepasbaar is op elke productcategorie.

Pro Glide (Bruegmann)

De ProGlide Pusher is specifiek ontwikkeld om zwaardere en breekbare producten te pushen vb. drank, olijfolie,... Door de specifiek ontwikkelde technologie zullen deze producten steevast gecontroleerd naar voren worden geduwd.  

Net zoals alle Bruegmann producten kunnen de pushers makkelijk worden aangepast aan de verschillende producten, en is de installatie kinderspel. 

Profit Pusher (RTC)

Dankzij het slide & lock systeem kunnen hele blokken van links naar rechts verplaatst worden. De profit pushers zijn universeel toepasbaar en duwen uw omzet naar een hoger niveau! Deze automatic fronting oplossing is een absolute favoriet op elke parfumerie-afdeling.

Turnloader (Easyfill)

De parel in het assortiment van Easyfill is de Turnloader. Dit is een rek dat kan worden geïntegreerd in uw koeling, en 180°draaibaar is. Hierdoor kunnen producten makkelijk achteraan aangevuld worden, en kan u steeds een FIFO-principe hanteren.

Uw producten zijn overigens steeds automatisch gelevelled dankzij de lichte helling van de schabben. Deze helling is overigens aanpasbaar aan uw behoeften.


 

Rotoshelf (Easyfill)

De RotoShelf is een unieke, gepatenteerde oplossing voor makkelijk productmanagement en verbeterde efficiency wanneer het aankomt op het aanvullen van uw producten. 

Het gehele interieur van de RotoShelf is draaibaar, zodat ook de achterkant van de schabben makkelijk bereikbaar is om producten aan te vullen. Bovendien zijn de schabben lichtjes geïnclineerd, zodat uw producten altijd mooi vooraan in uw schab staan.

De Rotoshelf kan zowel worden geïntegreerd in uw bestaand koelmeubel, als geleverd worden in een aparte koelkast. 

Acutrack (da vinci industries)

De AcuTrack is een revolutionair display systeem voor al uw hangende producten. Met zijn inventieve systeem zorgt de AcuTrack ervoor dat uw hangende producten steeds vooraan in uw rekken hangen, en dit niet door toedoen van uw werknemers, maar door toedoen van uw klanten!

De AcuTrack is het eerste slimme systeem voor hangproducten dat u gegarandeerd geld zal besparen aan personeelskosten.

Beverage bar (iSEE Store Innovations)

iSEE Store Innovations ontwikkelt innovatieve retailoplossingen die de ruimte in uw winkel zo maximaal mogelijk benutten. D'Heldt Retail Partners maakte voor u reeds een selectie van de meest effectieve en toonaangevende iSEE producten.

De gepatenteerde Diplayloc zuignappen zorgen voor een stabiele bevestiging en eenvoudige installatie.

iSEE Store Innovations

Nieuw bij D'Heldt: de intelligente iSEE oplossingen!
Meer info over iSEE