Gala broodovens

Compact. Simpel. Goed.
Contacteer ons

Het compacte ontwerp en de eenvoudige bediening maken de GALA 35 de ideale snackbakker voor moderne horeca- en winkelconcepten. Met een plaatformaat van slechts 350 × 440 mm past de oven perfect, zelfs in kleine ruimtes en garandeert een hoge mate van flexibiliteit: een standaard 230 V stopcontact is voldoende om het te bedienen. De oven kan worden geleverd met een leidingwateraansluiting of een watertank.

Zelfs binnen de kleinste horeca-eenheid en met ongeschoold personeel kunt u uw klanten 24 uur per dag snacks en gebak vers uit de oven aanbieden. Dit maakt de GALA 35 het ideale apparaat voor cafés, benzinestations, bistro's en het hotelbedrijf.

 

Manuele bediening

De functionele besturing is geschikt voor gebruikers met technische expertise op het gebied van bakken. De bakparameters worden handmatig ingesteld en kunnen tijdens het bakken worden aangepast.

  • functioneel en duidelijk
  • eenvoudig te bedienen via de elektromechanische schakelcomponenten
  • geen aangesloten apparaten of USB-verbinding

 

Programmabesturing

Met programmabesturing hebt u op elk moment toegang tot alle processen in één oogopslag. Het geïntegreerde gebeurtenisgeheugen ondersteunt u bij het evalueren van uw bakprocesgegevens.

  • tot 99 programma-instellingen
  • ovenaansluiting en onderhoud op afstand FilialNet
  • USB-aansluiting

Werkt op een standaard 230 V stopcontact

Une prise standard (230 V) suffit pour le bon fonctionnement du four. Un raccordement à haute tension n'est pas nécessaire. De ce fait, le Gala 35 peut être installé dans quasiment tous les cafés, hôtels et stations-service.

Wateraansluiting of een watertank

De keuze is aan u: de GALA 35 wordt geleverd met leidingwateraansluiting of met een praktische tankoptie. Dit geeft u maximale flexibiliteit, wat betekent dat u de oven overal kunt gebruiken.

Modern of retro ontwerp

Dankzij de twee ontwerpopties is de GALA 35 veelzijdig en kan deze worden aangepast aan individuele in de winkel geïntegreerde concepten - zowel modern als traditioneel. Zijn schitterende zwarte voorkant en hoogwaardige, messingkleurige fittingen maken de GALA 35 in retrostijl tot een echte blikvanger in uw winkelruimte!

Download de brochure