Ontsmettingsmiddelen

Voor elke situatie bieden wij het ideale ontsmettingsmiddel. Wij helpen om uw gezondheid en die van uw medewerkers te beschermen.

Sensa Secura Fog-IT IQ (binnenkort beschikbaar)

Veelvuldig oppervlakken ontsmetten kost tijd. D’Heldt heeft de oplossing: Fog-it IQ van Sensa Secura. Met de elektrostatische sprayer verstuif je het product over het te ontsmetten oppervlak of voorwerp. Dat is alles. Uitspreiden of droogwrijven hoeft niet.

Fog-it IQ ontsmet grondig en droogt snel op. Het product hecht zich meteen rond het voorwerp of op het oppervlak, waardoor ontsmetten snel, efficiënt en contactloos gebeurt. Zo spaar je veel kostbare tijd uit. 

Fog-it IQ is onverbiddelijk voor virussen, maar zacht en vriendelijk voor mens en milieu. Het product is niet schadelijk en bevat geen alcohol, in tegenstelling tot veel andere ontsmettingsproducten. Daardoor hoeven delicate oppervlakken geen schade op te lopen.  

Wie eenmaal met Fog-it IQ en de elektrostatische sprayer heeft gewerkt, is meteen overtuigd. Bovendien is Fog-it IQ beschikbaar in handige, economische navulverpakkingen

Sensa Secura Eox Wipes: desinfecterende doekjes

Eox Alcohol Wipes 80% is een handig en effectief middel om je handen en oppervlakken snel en hygiënisch te reinigen zonder water en zeep. De alcoholdoekjes desinfecteren
en geven een schoon en fris gevoel. De doekjes (150 stuks) zijn verpakt in een handige emmer.

De pluisvrije doekjes bestaan uit 67% viscose en 33% polyester. Naspoelen is niet nodig.


Sensa Secura ViraProtect 50 ml

Met deze ontsmettingsspray kan u eenvoudig uw handen ontsmetten. Viraprotect is een product op waterbasis en bevat 0% alchohol. Dankzij zijn pocket-formaat kan u deze spray gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Viraprotect is agressief voor virussen, maar zacht voor uw handen. Het product is geurloos en daardoor aangenaam in gebruik. Het is is indien gewenst ook als private label product te verkrijgen.


ETA Spray 400ml

Effectieve PT2-gekwalificeerde oppervlakreinigingsspray en -desinfectiemiddel. Goedgekeurd door de Belgische overheid volgens ECHA-normen. Kan worden gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van vrijwel elk oppervlak dat met de handen wordt aangeraakt. 

Uitermate geschikt voor kantooromgevingen, ziekenhuizen, binnenwerkplaatsen, winkels, hotels, restaurants, pubs, fitnessapparatuur, supermarkten, scholen, thuis, enz. Verdampt snel en laat geen residu achter.

Bestel uw ontsmettingsmiddelen eenvoudig online.
Naar onze webshop


Meer info of demonstratie

Stuur ons via onderstaand formulier uw aanvraag.