Vacuüm machines & vaatwassers

D'Heldt Retail Partners heeft ook de vaatwassers van Rhima en de vacuüm machines van Henkelman in het assortiment.

Henkelman Vacuümmachines

Henkelman Vacuümmachines staan voor een constante en degelijke vacuümmachine, en dit zowel in de food als non-food sector. 

Een Henkelman Vacuümmachine gebruikt geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke constructies en moderne besturingsprogramma. Hierdoor zullen Henkelman Vacuümsystemen optimaal en langdurig blijven functioneren. 

De voordelen van een Henkel Vacuüm machine zijn legio:

  • Oneindige mogelijkheden in food sector, non-food sector & horeca
  • Gebruiksvriendelijke constructies & moderne besturingsprogramma's
  • Vacuüm systemen die optimaal en langdurig blijven functioneren
  • Henkelman Vacuümmachines zijn beschikbaar als tafelmodel, enkel en/of dubbelkamermodel.

Rhima vaatwassers

D'Heldt levert vaatwassers van RHIMA voor gebruik in de horeca. RHIMA is specialist in vaatwasmachines en bij uitbreiding in de hele vaatwascyclus. D'Heldt geeft haar klanten advies op maat over dit totaalconcept.

De Rhima vaatwasser verdeelt de vaatwascyclus in tien stappen: tafels dekken, tafels afruimen, vuil vaatwerk aanvoeren, vuil vaatwerk sorteren, voorspoelen en weken, wassen, drogen, schoon vaatwerk sorteren, transport en tot slot opslag.

Toegepast op de specifieke situatie bij de klant, bepaalt de professionele Rhima vaatwasser welke oplossing het beste resultaat oplevert tegen zo laag mogelijke kosten tijdens de totale levensduur van het systeem. Een Rhima vaatwasser kijkt dus niet alleen naar de aanschafkosten van de afwasmachine.

Het totaalconcept neemt ook de kosten van arbeidsloon, energie, water, reinigingsmiddelen en gesneuveld servies mee.