Kippenspitten Fri-jado

Fri-Jado TDR grills zijn de snelste traditionele grills in de markt. De bereidingsruimte van de TDR wordt gevoed met verse lucht, waardoor de gegrilde kip wordt bereid zoals het hoort: krokant, sappig en overheerlijk. Bovendien blijven de versbereide producten er urenlang aantrekkelijk uitzien en lekker smaken. Maak uw keuze uit onze programmeerbare, manuele en zelfreinigende kippenspitten.

EUROGrill Clean Assist kippenspitten

Een grill schoonmaken is een tijdrovende en arbeidsintensieve bezigheid. Met de zelfreinigende EUROGrill kippenspitten verloopt de reiniging automatisch en moeiteloos. Optionele lade voor opvangen van vet en water.

Bekijk onze zelfreinigende kippenspitten

Zelfreinigende kippenspitten Fri-Jado

Een grill schoonmaken is een tijdrovende en arbeidsintensieve bezigheid. Bespaar tijd en geld. Met de zelfreinigende Fri-Jado grills gebeurt de reiniging 's nachts waardoor er de volgende dag een schone grill staat, die al weer klaar is om gebruikt te worden.
Bekijk onze zelfreinigende kippenspitten

Programmeerbare kippenspitten Fri-Jado

TDR Programmable kippenspitten zijn uitgerust met een programmeerbare besturing met 99 programma’s. Dankzij de grote dubbele glazen deuren hebben uw klanten maximaal zicht op de producten die vers in de grill worden bereid!
Bekijk onze programmeerbare kippenspitten

Manuele kippenspitten Fri-Jado

De TDR Manual kippenspitten  zijn uitgerust met een handbediende besturing. Stel simpelweg de tijd en temperatuur in en start de grill. Dankzij de dubbele glazen deuren hebben uw klanten maximaal zicht op de producten die vers in de grill worden bereid!
Bekijk onze manuele kippenspitten