Programmeerbare kippenspitten

TDR kippenspitten met programmeerbare sturing
Contacteer ons

TDR Programmable

De TDR Programmable is verkrijgbaar met 5 of 8 spitten, in een enkele of dubbel gestapelde uitvoering. De grills zijn uitgerust met een programmeerbare besturing; 99 programma's met maximaal 3 stappen per programma. Dankzij de grote dubbele glazen deuren hebben uw klanten maximaal zicht op de producten die vers in de grill worden bereid!

  • Programmeerbare besturing
  • Efficiënte warmteoverdracht reduceert het energieverbruik
  • Eco Cooking bespaart 5% op energiekosten
  • Cook Correction bewaakt de voedselveiligheid
  • Verkrijgbaar met 5 of 8 spitten
  • Dubbel gestapeld verkrijgbaar met 5+5 of 8+8 spitten

Cook Correction en Eco Cooking

Cook Correction Technology corrigeert afwijkingen in de bereidingscyclus die kunnen ontstaan door halve belading, overbelading of producten met een afwijkende temperatuur.

De technologie meet verschillen in de temperatuurcurve en corrigeert de cyclus automatisch, waardoor de voedselveiligheid wordt bewaakt en een consistente productkwaliteit wordt gegarandeerd. Bovendien bespaart dit op het energieverbruik. Dankzij Eco Cooking bespaart de TDR nog eens 5% op het energieverbruik door gebruik te maken van restwarmte.

Flexibel te plaatsen dankzij afzuigkap


Met de optionele recirculatieafzuigkap kan de TDR op iedere gewenste plaats in uw winkel worden opgesteld. Een duur centraal afzuigingssysteem is niet langer nodig.
Onze recirculatieafzuigkap beschikt over een geavanceerd filterproces dat vette dampen, geurtjes en rook wegneemt.

Download de brochures