Zelfreinigende kippenspitten

Bespaar tijd en geld!
Contacteer ons

TDR 5/8 Autoclean

Profiteer van het automatische reinigingsprogramma in de TDR auto-clean rotisserie. Het bespaart u elke dag minstens een uur arbeidstijd, omdat het handmatig schoonmaken van de ovenkamer en de accessoires tot het verleden behoort. Het reinigen kan 's nachts gebeuren, wat de productiviteit overdag verhoogt. Uw medewerker kan hierdoor zijn kostbare tijd besteden aan wat écht telt: uw klanten.

 • Auto-clean functie bespaart tijd en geld
 • Unieke open ovenkamer zonder deurrubbers
 • Dezelfde voordelen als de traditionele TDR
 • Laag waterverbruik
 • Veilig en makkelijk te bedienen
 • Capaciteit van 8 spitten

Laag waterverbruik en hygiënische vetopslag

De TDR auto-clean verbruikt verrassend weinig water: minder dan 25 liter per reinigingscyclus. Zowel de bereidingsruimte als de rotor met accessoires worden tijdens het reinigingsproces schoongemaakt.

 Fri-Jado Rotisserie Cleaning Tablets zijn door iedereen veilig te gebruiken, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen. Het vet wordt van het water gescheiden en verzameld om te vermijden dat de afvoer verstopt raakt.

Authentieke grill met auto-clean functie die geld bespaart

Dankzij de open bereidingsruimte werkt de TDR auto-clean hetzelfde als een traditionele grill en bereidt hij heerlijke krokante en sappige kippen.

 Er is geen gebruik gemaakt van deurrubbers die regelmatig vervangen moeten worden. Dit levert aanzienlijke operationele kostbesparingen op.

 Met zijn compacte afmetingen die gelijk zijn aan de traditionele TDR's, past de TDR auto-clean perfect in uw winkel.

De grills uit de TDR-serie zijn de snelste traditionele grills in de markt. De TDR auto-clean heeft een capaciteit van 5 of 8 spitten en is uitgerust met een intelligente besturing; 250 programma's met maximaal 9 bereidingsstappen per programma. Bovendien bevat de TDR auto-clean Cook Correction Technology.

Deze technologie corrigeert afwijkingen in de bereidingscyclus die kunnen ontstaan door halve belading, overbelading of producten met een afwijkende temperatuur. De technologie meet verschillen in de temperatuurcurve en corrigeert de cyclus automatisch, waardoor de voedselveiligheid wordt bewaakt en een consistente productkwaliteit wordt gegarandeerd.

Download de brochures


Multi-Serie

Ingenieus én creatief: de Multisserie is baanbrekend in zowel bereiding als presentatie. De Multisserie bereidt heerlijke vleesproducten tot wel 50% sneller dan conventionele ovens en grills. De Cook Correction Technology corrigeert veranderingen in de kookcyclus. Op deze manier wordt de voedselveiligheid bewaakt en een consistente productkwaliteit gewaarborgd. Het volledig automatische schoonmaaksysteem bespaart tijd, vermindert werk en reduceert arbeidskosten. 

 • Uitstekend zicht op producten stimuleert impulsaankopen
 • Volautomatisch reinigingssysteem
 • 50% sneller dan conventionele ovens en grills
 • Vetopvangsysteem of geavanceerd vetafscheidingssysteem
 • Cook Correction Technology bewaakt de voedselveiligheid
 • Optioneel met interne condensor

Dankzij het volautomatische reinigingssysteem kan het reinigen ‘s nachts gebeuren, zonder tussenkomst van een medewerker. 

Selecteer één van de reinigingsprogramma's en druk op Start. Het volautomatische reinigingssysteem bespaart tijd en werk, verlaagt arbeidskosten en maakt het reinigen van de Multisserie een fluitje van een cent!

De interne condensor maakt van de Multisserie de ultieme front cooking-toepassing. Vergeet de beperkingen van traditionele afzuigkappen en vermijd de kosten van een duur centraal afzuigingssysteem door te kiezen voor de optionele interne condenser.

Download de brochures