Merchandisers

Een aantrekkelijke presentatie doet kopen. Creëer een aangename winkelervaring voor uw klant en boost uw verkoopcijfers!

Custom Counters

Verschillende winkelconcepten vragen om een verschillende uitstraling. Verschillende productgroepen vragen om verschillende manieren van presenteren en bewaren. Pas uw counter aan op basis van uw winkelconcept en uw producten.
Ontdek de Custom Counters

Grab & Go displays

Het opvallend presenteren van impulsproducten is een succesvolle strategie gebleken in het kant-en-klare segment. Met de Fri-Jado grab-and-go display warmers kunnen uw klanten vrijwel overal in de winkel heerlijke, warme, voorverpakte snacks en maaltijden in het voorbijgaan meenemen.
Ontdek de Grab & Go displays

Deli Merchandisers

Presenteer uw delicatessen op een smakelijke manier. Uw producten blijven urenlang warm in de Hot Deli. Uiteenlopende warme producten onder verschillende bewaarcondities presenteren, is makkelijk met deze inline counter. De Cold Deli behoudt de versheid van uw producten onder de perfecte omstandigheden.
Ontdek de Deli Merchandisers

Modular Counters

Met de Modular Counter bent u perfect in staat om een aantrekkelijke productpresentatie van warme, koude en ongekoelde food-to-go producten te creëren. Stimuleer impulsaankopen door warme en koude producten als combinatiemaaltijd aan te bieden. En dat kan allemaal in een geïntegreerd design.
Ontdek de Modular Counters

Hot Counter Top

Verhoog uw omzet en uw winst: presenteer uw warme producten aantrekkelijk in een zelfbediende merchandiser. De Fri-Jado Hot Island display warmer verleidt uw klant om heerlijke, warme producten in het voorbij gaan mee te nemen. Ongeacht waar het meubel in de winkel staat.
Ontdek de Hot Counter Top