10 tips om jezelf en collega´s te beschermen

D´Heldt is begaan met uw gezondheid. Bekijk zeker even deze 10 tips om jezelf en je collega´s beter te beschermen op het werk.
  1. Pas de social distancing-regels maximaal toe. Voorzie waar nodig markeringen, linten of fysieke barrières.
  2. Was je handen regelmatig. Op plaatsen waar handen wassen niet mogelijk is, kan je dispensers met handgel of ontsmettingsmiddel voorzien.
  3. Vermijd voorwerpen of oppervlakken die vaak door anderen gebruikt of aangeraakt worden. Werk ook zo veel mogelijk met eigen arbeidsmiddelen.
  4. Besteed extra aandacht aan de reiniging van werkplekken en arbeidsmiddelen. Gebruik bij voorkeur een elektrostatische sproeier. Die wrapt het ontsmettingsmiddel om de voorwerpen heen. Vooral deurklinken, leuningen, lichtschakelaars, handgrepen en bedieningsknoppen verdienen extra aandacht.
  5. Zorg dat je werkruimte voldoende geventileerd en verlucht wordt.
  6. Gebruik maskers als fysieke barrière voor druppels of spatten. Ze vangen vocht op dat door de drager van het masker via de mond of de neus wordt uitgestoten. Experts raden het gebruik van stoffen mondmaskers aan (HLN15/04/20).
  7. Plaats collectieve beschermmiddelen zoals schermen of wanden.
  8. Voorzie ook in sanitaire ruimtes social distancing-barrières waar dat mogelijk is. Gebruik ook hier bij voorkeur een elektrostatische sprayer om contactoppervlakken te ontsmetten.
  9. Vermijd het gebruik van liften en neem de trap. Als dat niet kan, beperk dan het aantal mensen dat in de lift aanwezig mag zijn.
  10. Spreid de aankomst- en vertrektijden van de medewerkers.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Het zijn uitdagende tijden voor ieder van ons. Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit. Wij leveren een reeks oplossingen die de veiligheid van ieders gezondheid garanderen op verschillende niveaus: mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.

Bekijk ons assortiment