Over ons

Reeds sedert 1963 is D’Heldt uw betrouwbare partner als het gaat om het leveren en onderhouden van uw voedingsmachines voor professioneel gebruik.

De bereiding van voedsel ligt ons nauw aan het hart. Wij leveren dan ook uitsluitend en exclusief kwaliteitsvolle voedingsmachines van onze verschillende leveranciers, dewelke allen een uitstekende reputatie hebben binnen hun vakgebied.

Verder vinden wij ook de presentatie van uw producten en de uitstraling van uw winkel zeer belangrijk.

Daarom bieden wij naast een uitgebreid assortiment aan voedingsmachines eveneens een uniek systeem van productpresentatie aan. Ook hier is D’Heldt exclusief verdeler van oplossingen van verschillende, zorgvuldig geselecteerde, leveranciers. Bij de keuze van leverancier wordt niet alleen gekeken naar het product zelf, maar ook naar de prijs en kwaliteit.

D’Heldt bouwt nog elke dag aan een uniek assortiment van schapmanagement gebaseerd op de beste oplossingen van verschillende leveranciers.

Tot slot zetten wij bij D’Heldt eveneens sterk in op service na verkoop, dit door middel van ons team van ervaren techniekers die u steevast een snelle én kwaliteitsvolle service leveren.

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x