Persoonlijke bescherming

Het zijn uitdagende tijden voor ieder van ons. Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit. Wij leveren een reeks oplossingen die de veiligheid van ieders gezondheid garanderen op verschillende niveaus: mondmaskersgelaatsbeschermersdesinfecterende sprayers en protection shields.
Krijg meer informatie

Mondmaskers

Onze mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen, dubbele laag, herbruikbaar en hebben het Eco-Tex certificaat.  Vermits de maskers in Europa worden vervaardigd kunnen wij snel grote hoeveelheden leveren die voldoen aan alle normen. 

Onze mondmaskers bieden voldoende draagcomfort, zodanig dat de gebruiker deze voor een langere periode kan dragen. Leverbaar in kleine en grote hoeveelheden: informeer naar onze staffelprijzen.

Vraag meer informatie over mondmaskers.

Gelaatsbeschermers

Ook onze gelaatsbeschermers voldoen aan alle veiligheidsnormen en kunnen een oplossing bieden aan mensen die de 1,5 meter afstandsregel niet kunnen naleven en zich extra willen beveiligen. Het virus kan immers ook via de ogen ons lichaam binnendringen. Voor extra beveiliging kan een gelaatsbeschermer ook gecombineerd worden met een mondmasker.

Beweegbaar masker (laat zich omhoog/omlaag schuiven) met aanpasbare hoofdomtrek.

Neem contact met ons op voor meer info.

Protection Shields

De protection shields bestaan in verschillende maten en kunnen gemakkelijk aangepast worden aan iedere situatie.

Een protection shield voor u of uw medewerkers?

Vraag hier meer info.

Desinfecterende sprayer

Uniek op de markt is onze desinfecterende sprayer.  Wat deze sprayer uniek maak is zijn electrostatische eigenschap waardoor de ontsmettende vloeistof zich rondom aan het voorwerp hecht.  

Daardoor worden op een zeer snelle manier grote oppervlakten en voorwerpen ontsmet zonder dat deze worden aangeraakt. Bijvoorbeeld: u sprayt richting een deurklink ende spray hecht zich aan alle kanten van deze klink. Bekijk zeker even deze video.

Niet onbelangrijk: in de sprayer kan eender welk desinfecterend product gebruikt worden dat op water gebaseerd is en niet brandbaar.  

Beschikbaar als compact handtoestel en commerciële rugsproeier.

Meer weten over deze unieke sprayer? Neem snel contact met ons op.

Electrostatische Sprayers

Wil u graag meer te weten komen over onze verschillende modellen electrostatische sprayers en hun eigenschappen?

Ja, ik lees graag meer