Decon broodovens

Debag Decon, uw allrounder.
Contacteer ons

De Decon is het nieuwste pareltje in het assortiment van onze leverancier Debag. Dankzij de optionele stoomfunctie en kerntemperatuursensor is deze oven een echte all-rounder.

Of u nu wil bakken, stomen of regenereren, de Decon kan het allemaal, en dit voor alle soorten van producten (vers gebakken producten, snacks, volledige maaltijden,...)! 

Bovendien kan de oven steeds worden uitgerust met een reinigingsprogramma. 
Met handige aanraakbediening die intuïtief te bedienen is, zijn alle processen en parameters die van toepassing zijn op bakken in één oogopslag voor u beschikbaar. Ons besturingssysteem kan worden aangepast en geprogrammeerd volgens uw vereisten. Dit bespaart tijd, personeel en vermindert fouten.

7-inch touch display

 • intuïtieve en duidelijk gestructureerde menunavigatie
 • tot 99 programma-instellingen
 • programmeerbare timer
 • ovenaansluiting en onderhoud op afstand via FilialNet
 • USB-aansluiting
 • werking van rijskamer al geïntegreerd

Decon is beschikbaar in 4 verschillende formaten. 

Stoomfunctie

De stoomfunctie biedt extra mogelijkheden naast het bakken: of het nu gaat koken, stomen, gratineren of regenereren, de DECON maakt het mogelijk!

Kerntemperatuursensor

Met behulp van de kerntemperatuursensor zijn zelfs verfijnde gerechten en braadstukken precies goed.

e.CLEAN 500 ovenreiniging

Het eerste ovenreinigingssysteem met een hervulcyclus van 500 dagen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. De DEBAG-servicetechnicus zorgt voor de logistiek, het opnieuw vullen en de verwijdering van het reinigingsmiddel.

Dila broodovens

De meester van efficiëntie: snel opwarmen, verbruikt minimale energie
Contacteer ons

DILA is het ingenieus eenvoudige baksysteem in de winkel met een modulaire lay-out. Afhankelijk van de capaciteit en het assortiment van bakproducten, kan de DILA worden geconfigureerd om aan uw individuele eisen te voldoen - van het uiteindelijke bakken tot het professionele baksysteem. Daarnaast is deze voorzien van het volledig geautomatiseerde e.CLEAN SYSTEM® reinigingssysteem. 

Bovendien kunt u kiezen tussen radiale of krachtige stoominjectie. De FilialNet-ovenverbindingssoftware kan indien nodig ook worden geïntegreerd. Deze software maakt het mogelijk om alle aangesloten ovens centraal te bedienen en op afstand te onderhouden.

Het hele bakproces is gedocumenteerd en eenvoudig te analyseren. Dit geeft u alle bakprocessen in één oogopslag - altijd en overal!

met programmabesturing hebt u op elk moment toegang tot alle processen in één oogopslag. Het geïntegreerde gebeurtenisgeheugen ondersteunt u bij het evalueren van uw bakprocesgegevens.

 • tot 99 programma-instellingen
 • ovenaansluiting en onderhoud op afstand via FilialNet
 • USB-aansluiting
 • werking van de rijskamer: al gedeeltelijk geïntegreerd

 

Snel laden

Met de DEBAG-ovenlaadsystemen is het zeer eenvoudig om vers gebakken producten snel, makkelijk én veilig uit de oven te verwijderen.

Eenvoudig reinigen

Onze gebruiksvriendelijke reinigingssystemen maken indruk met hun lage energie- en waterverbruik. e.CLEAN betekent verbeterde reinigingskracht en een verminderde werklast.

Breed scala aan opties

Of het nu gaat om een ​​DILA DUAL (oven met 2 glazen frontplaten) of in combinatie met de HELIOS-rekoven - het ingenieus eenvoudige DILA module-baksysteem biedt u maximale flexibiliteit en is bovendien beschikbaar in verschillende ontwerpopties.

Gala broodovens

Compact. Simpel. Goed.
Contacteer ons

Het compacte ontwerp en de eenvoudige bediening maken de GALA 35 de ideale snackbakker voor moderne horeca- en winkelconcepten. Met een plaatformaat van slechts 350 × 440 mm past de oven perfect, zelfs in kleine ruimtes en garandeert een hoge mate van flexibiliteit: een standaard 230 V stopcontact is voldoende om het te bedienen. De oven kan worden geleverd met een leidingwateraansluiting of een watertank.

Zelfs binnen de kleinste horeca-eenheid en met ongeschoold personeel kunt u uw klanten 24 uur per dag snacks en gebak vers uit de oven aanbieden. Dit maakt de GALA 35 het ideale apparaat voor cafés, benzinestations, bistro's en het hotelbedrijf.

 

Manuele bediening

De functionele besturing is geschikt voor gebruikers met technische expertise op het gebied van bakken. De bakparameters worden handmatig ingesteld en kunnen tijdens het bakken worden aangepast.

 • functioneel en duidelijk
 • eenvoudig te bedienen via de elektromechanische schakelcomponenten
 • geen aangesloten apparaten of USB-verbinding

 

Programmabesturing

Met programmabesturing hebt u op elk moment toegang tot alle processen in één oogopslag. Het geïntegreerde gebeurtenisgeheugen ondersteunt u bij het evalueren van uw bakprocesgegevens.

 • tot 99 programma-instellingen
 • ovenaansluiting en onderhoud op afstand FilialNet
 • USB-aansluiting

Werkt op een standaard 230 V stopcontact

Une prise standard (230 V) suffit pour le bon fonctionnement du four. Un raccordement à haute tension n'est pas nécessaire. De ce fait, le Gala 35 peut être installé dans quasiment tous les cafés, hôtels et stations-service.

Wateraansluiting of een watertank

De keuze is aan u: de GALA 35 wordt geleverd met leidingwateraansluiting of met een praktische tankoptie. Dit geeft u maximale flexibiliteit, wat betekent dat u de oven overal kunt gebruiken.

Modern of retro ontwerp

Dankzij de twee ontwerpopties is de GALA 35 veelzijdig en kan deze worden aangepast aan individuele in de winkel geïntegreerde concepten - zowel modern als traditioneel. Zijn schitterende zwarte voorkant en hoogwaardige, messingkleurige fittingen maken de GALA 35 in retrostijl tot een echte blikvanger in uw winkelruimte!