Custom Counters

Creëer de optimale beleving voor uw klant
Contacteer ons

De optimale versbeleving: daar gaat het om wanneer een klant uw winkel binnenkomt. Dat is waarom u uw warme en koude versproducten op de meest onweerstaanbare manier wilt bereiden, presenteren en bewaren. Ontdek ons uitgebreide assortiment merchandisers!

 

Meer flexibiliteit

Uw Custom Counter, zoals u het wilt: lengte, interieur, exterieur en technologie kunnen worden aangepast aan uw wensen, voor en na de installatie. Zelfbediening, bediening en bereiding kunnen worden geïntegreerd. Verschillende interieurconfiguraties zijn beschikbaar en modules met verschillende lengtes kunnen worden gecombineerd. Beplating is eenvoudig te verwijderen en aan te passen aan uw winkelontwerp.

 

Langer vers

Presenteer een breed scala aan producten uit alle voedselgroepen, zelfs warm en koud, in één geïntegreerd ontwerp onder superieure omstandigheden. Het Custom Counter Hot-model is de beste in zijn soort en houdt uw producten langer dan 5 uur warm op 65 °C, zonder uitdroging. Dankzij ons OmniCold-koelsysteem bieden alle gekoelde modellen superieure bewaartemperaturen en geoptimaliseerde stapelhoogten. Uw producten blijven vers dankzij de circulatie van koude lucht boven en onder de producten.

Meer winst

Verhoog uw verkopen: verleid uw klanten met een aantrekkelijke productpresentatie en creëer beleving met de bereiding van verse producten. Dankzij gepatenteerd UniSquare-glas, optioneel zwart roestvrijstalen interieur en productspecifieke LED-verlichting zijn alle ogen op uw producten gericht. 

 

Verlaag uw kosten

Custom Counter biedt de laagste Total Cost of Ownership in de branche. Bespaar op energieverbruik met het OmniCold-koelsysteem. Verminder gewichtsverlies en verleng de houdbaarheid met optionele bevochtingingssystemen. De counter is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden dankzij verwijderbare binnencomponenten en eenvoudig te openen glazen ruiten.

Download Custom Counter brochures