Deli Merchandisers

Voor de smakelijke presentatie van maaltijden kiest u voor onze Deli Merchandisers
Contacteer ons

Presenteer uw delicatessen op een smakelijke manier met onze deli merchandisers. Uw producten blijven urenlang warm in de Hot Deli. De meest verschillende warme producten onder verschillende bewaarcondities presenteren is heel makkelijk met deze inline counter. De Cold Deli houdt uw producten vers dankzij de perfecte bewaaromstandigheden. Eenvoudig te openen glazen ruiten.

 

Ideale bewaarcondities

Onze deli merchandisers creëren de perfecte bewaarcondities voor uw warme en koude producten. Dankzij een milde luchtstroom, blijft de temperatuur in de merchandiser constant. De Hot Deli houdt uw producten warm op 65-70 °C.

De Hot Premium beschikt eveneens over een bevochtigingssysteem met vier verschillende niveaus en stralingswarmte om de luchtvochtigheid voor elke individuele GN-sectie te regelen. De Cold Deli houdt uw producten koud op 2-5 °C.

Eén uniform ontwerp, veelzijdige toepassingen

Kies tussen gebogen of recht glas om uw deli merchandiser aan te laten sluiten bij de stijl van uw winkel. Integreer een drop-in versie in een bestaande toonbank of maak een afzonderlijke toonbank met ons design onderstel.

Combineer bediend en zelfbediend in één ontwerp en plaats een Hot Deli en een Cold Deli in dezelfde opstelling.

 

Reflecterende schuifdeuren

Om uw producten op de meest aantrekkelijke manier te presenteren, heeft de Hot Deli schuifdeuren met spiegeleffect aan de achterzijde.

Download de brochures