Grab & Go displays

Vrijwel overal in de winkel te plaatsen 
Contacteer ons

Het opvallend presenteren van impulsproducten is een succesvolle strategie gebleken in het kant-en-klare segment. Met de Fri-Jado Grab-and-Go display warmers kunnen uw klanten vrijwel overal in de winkel heerlijke, warme, voorverpakte snacks en maaltijden in het voorbijgaan meenemen.

 

Aansprekend ontwerp

Het aansprekende ontwerp van de Grab-and-Go warmhoudmeubelen zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw kant-en-klare producten. De Multi Deck is verkrijgbaar met 3-, 4- of 5-niveaus en heeft grote, glazen zijwanden die 180 graden zicht bieden op de producten.

 

Hot Blanket technologie houdt uw producten warm

De gepatenteerde, bewezen Hot Blanket technologie in de Multi Deck garandeert de voedselveiligheid van uw producten. Uit de voorzijde van elk schap wordt warme lucht geblazen die over het gehele oppervlak van het schap circuleert.

Uw producten zijn volledig omhuld door een deken van warme lucht, wat zorgt voor een gelijkmatige bewaartemperatuur. Warme producten behouden tenminste 4 uur lang een temperatuur van 65 graden Celsius, zonder verlies van kwaliteit.

Download de brochures