INTRODUCTIE ACTIE

Ontdek nu onze zelfreinigende kippenspitten. Contacteer een van onze verkopers en profiteer van een mooie introductie korting.

EUROGrill Kippenspitten

Het EUROGrill kippenspit is verkrijgbaar met 5 of 8 spitten, met een maximale capaciteit van respectievelijk 20 of 40 kippen.

Hij is voorzien van een full colour bedieningpaneel met programmeerbare en handmatige instellingen. De dubbele glazen deuren creëren een opvallend, groot displaygedeelte dat de visuele aantrekkingskracht van uw producten voor klanten maximaliseert! Dankzij Clean Assist is het bijzonder eenvoudig te reinigen.

EG5 Clean Assist

Rotisserie met een capaciteit van 15 kippen in mand of 20 kippen aan het spit, perfect gegrild in slechts 60 minuten. Indien gewenst kan de EG5 op een standaard of grab and go display geplaatst worden. Beschikbaar met optionele losse afzuigkap, waardoor de rotisserie overal in de winkel te plaatsen is.

EG8 Clean Assist

Rotisserie met een capaciteit van 20 kippen in mand of 40 kippen aan het spit, perfect gegrild in slechts 60 minuten. Indien gewenst kan de EG8 op een standaard geplaatst worden. Verkrijgbaar met optionele losse afzuigkap, waardoor de rotisserie overal in de winkel te plaatsen is.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

FOOD SAFETY

Infrarood gecombineerd met convectie zorgt voor een gelijkmatig, mals en krokant product

CLEAN ASSIST

Clean Assist

MAX OUTPUT

Een perfect gegrilde partij kip in 60 minuten

TOUCHSCREEN

Gemakkelijk full colour touchscreen met 48 programma's

OPERATOR FRIENDLY

Rotor activeringsknop voor eenvoudig laden

Gemakkelijk schoon te maken met Clean Assist

De innovatieve Clean Assist versnelt het dagelijkse schoonmaakproces. De combinatie van heet water en stoom maakt een snelle, eenvoudige en hygiënische reiniging eenvoudiger dan ooit! Het interieur kan volledig worden gedemonteerd en kan in een gootsteen worden geplaatst om te weken terwijl de rest van de oven het Clean Assist schoonmaakprogramma ondergaat.

De optionele lade voor het opvangen van vet en water zorgt voor een nog gebruiksvriendelijkere en professioneel ogende oplossing.

Infrarood gecombineerd met convectieve verwarming

Waar u het kippenspit ook gebruikt, in een c-store, een supermarkt, een slagerij, delicatessenwinkel, eethuis of restaurant, EUROGrill garandeert maximale betrouwbaarheid en voedselveiligheid. Sinds 1982 gebruiken wij een combinatie van infrarood met convectieve verhitting die telkens weer een mals en knapperig product oplevert. De combinatie houdt het vocht, de voedingsstoffen en de smaak van de kip vast en zorgt voor een perfect gebraad. De prestaties van de EUROGrill zijn onvergelijkbaar.

Setting the standard

  • Clean assist
  • Geen afvoeraansluiting nodig
  • Rotor activeringsknop voor gemakkelijk en veilig laden
  • Bediening via kleurentouchscreen met programmeerbare instellingen
  • 48 programma's in 6 stappen
  • Temperatuurinstelling tussen 50⁰ C en 220⁰ C
  • Automatische voorverwarmingsfunctie
  • Een perfect gegrilde partij kip in 60 minuten
  • Dubbel glas aan beide zijden

Contacteer mij