Zelfreinigende kippenspitten

Bespaar tijd en geld!
Contacteer ons

TDR 5/8 Autoclean

Profiteer van het automatische reinigingsprogramma in de TDR auto-clean rotisserie. Het bespaart u elke dag minstens een uur arbeidstijd, omdat het handmatig schoonmaken van de ovenkamer en de accessoires tot het verleden behoort. Het reinigen kan 's nachts gebeuren, wat de productiviteit overdag verhoogt. Uw medewerker kan hierdoor zijn kostbare tijd besteden aan wat écht telt: uw klanten.

 • Auto-clean functie bespaart tijd en geld
 • Unieke open ovenkamer zonder deurrubbers
 • Dezelfde voordelen als de traditionele TDR
 • Laag waterverbruik
 • Veilig en makkelijk te bedienen
 • Capaciteit van 8 spitten

Laag waterverbruik en hygiënische vetopslag

De TDR auto-clean verbruikt verrassend weinig water: minder dan 25 liter per reinigingscyclus. Zowel de bereidingsruimte als de rotor met accessoires worden tijdens het reinigingsproces schoongemaakt.

 Fri-Jado Rotisserie Cleaning Tablets zijn door iedereen veilig te gebruiken, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen. Het vet wordt van het water gescheiden en verzameld om te vermijden dat de afvoer verstopt raakt.

Authentieke grill met auto-clean functie die geld bespaart

Dankzij de open bereidingsruimte werkt de TDR auto-clean hetzelfde als een traditionele grill en bereidt hij heerlijke krokante en sappige kippen.

 Er is geen gebruik gemaakt van deurrubbers die regelmatig vervangen moeten worden. Dit levert aanzienlijke operationele kostbesparingen op.

 Met zijn compacte afmetingen die gelijk zijn aan de traditionele TDR's, past de TDR auto-clean perfect in uw winkel.

De grills uit de TDR-serie zijn de snelste traditionele grills in de markt. De TDR auto-clean heeft een capaciteit van 5 of 8 spitten en is uitgerust met een intelligente besturing; 250 programma's met maximaal 9 bereidingsstappen per programma. Bovendien bevat de TDR auto-clean Cook Correction Technology.

Deze technologie corrigeert afwijkingen in de bereidingscyclus die kunnen ontstaan door halve belading, overbelading of producten met een afwijkende temperatuur. De technologie meet verschillen in de temperatuurcurve en corrigeert de cyclus automatisch, waardoor de voedselveiligheid wordt bewaakt en een consistente productkwaliteit wordt gegarandeerd.

Multi-Serie

Ingenieus én creatief: de Multisserie is baanbrekend in zowel bereiding als presentatie. De Multisserie bereidt heerlijke vleesproducten tot wel 50% sneller dan conventionele ovens en grills. De Cook Correction Technology corrigeert veranderingen in de kookcyclus. Op deze manier wordt de voedselveiligheid bewaakt en een consistente productkwaliteit gewaarborgd. Het volledig automatische schoonmaaksysteem bespaart tijd, vermindert werk en reduceert arbeidskosten. 

 • Uitstekend zicht op producten stimuleert impulsaankopen
 • Volautomatisch reinigingssysteem
 • 50% sneller dan conventionele ovens en grills
 • Vetopvangsysteem of geavanceerd vetafscheidingssysteem
 • Cook Correction Technology bewaakt de voedselveiligheid
 • Optioneel met interne condensor

Dankzij het volautomatische reinigingssysteem kan het reinigen ‘s nachts gebeuren, zonder tussenkomst van een medewerker. 

Selecteer één van de reinigingsprogramma's en druk op Start. Het volautomatische reinigingssysteem bespaart tijd en werk, verlaagt arbeidskosten en maakt het reinigen van de Multisserie een fluitje van een cent!

De interne condensor maakt van de Multisserie de ultieme front cooking-toepassing. Vergeet de beperkingen van traditionele afzuigkappen en vermijd de kosten van een duur centraal afzuigingssysteem door te kiezen voor de optionele interne condenser.

Programmeerbare kippenspitten

TDR kippenspitten met programmeerbare sturing
Contacteer ons

TDR Programmable

De TDR Programmable is verkrijgbaar met 5 of 8 spitten, in een enkele of dubbel gestapelde uitvoering. De grills zijn uitgerust met een programmeerbare besturing; 99 programma's met maximaal 3 stappen per programma. Dankzij de grote dubbele glazen deuren hebben uw klanten maximaal zicht op de producten die vers in de grill worden bereid!

 • Programmeerbare besturing
 • Efficiënte warmteoverdracht reduceert het energieverbruik
 • Eco Cooking bespaart 5% op energiekosten
 • Cook Correction bewaakt de voedselveiligheid
 • Verkrijgbaar met 5 of 8 spitten
 • Dubbel gestapeld verkrijgbaar met 5+5 of 8+8 spitten

Cook Correction en Eco Cooking

Cook Correction Technology corrigeert afwijkingen in de bereidingscyclus die kunnen ontstaan door halve belading, overbelading of producten met een afwijkende temperatuur.

De technologie meet verschillen in de temperatuurcurve en corrigeert de cyclus automatisch, waardoor de voedselveiligheid wordt bewaakt en een consistente productkwaliteit wordt gegarandeerd. Bovendien bespaart dit op het energieverbruik. Dankzij Eco Cooking bespaart de TDR nog eens 5% op het energieverbruik door gebruik te maken van restwarmte.

Flexibel te plaatsen dankzij afzuigkap


Met de optionele recirculatieafzuigkap kan de TDR op iedere gewenste plaats in uw winkel worden opgesteld. Een duur centraal afzuigingssysteem is niet langer nodig.
Onze recirculatieafzuigkap beschikt over een geavanceerd filterproces dat vette dampen, geurtjes en rook wegneemt.

Manuele kippenspitten

Snelle manuele grills van Fri-Jado
Contacteer ons

TDR Manueel

De grills uit de TDR-serie zijn de snelste traditionele grills in de markt. De bereidingsruimte van de TDR wordt gevoed met verse lucht, waardoor de gegrilde kip wordt bereid zoals het hoort: krokant, sappig en overheerlijk. Bovendien blijven de vers bereide producten er urenlang aantrekkelijk uitzien en lekker smaken.

 • Handbediende besturing
 • Stel de tijd en temperatuur in en start de grill
 • Efficiënte warmteoverdracht reduceert het energieverbruik
 • Verkrijgbaar met 4, 5 of 8 spitten
 • Dubbel gestapeld verkrijgbaar met 5+5 of 8+8 spitten

Efficiënte warmteoverdracht

Warme lucht circuleert in de bereidingsruimte van de TDR , wat leidt tot efficiëntere warmteoverdracht op de producten. Hierdoor wordt er minder elektriciteit verbruikt tijdens het bereidingsproces. Tel hier de snellere bereidingstijd bij op en u hebt de meest energiezuinige rotisserie in de markt met de hoogste capaciteit.

 

Flexibel te plaatsen dankzij afzuigkap

Met de optionele recirculatieafzuigkap kan de TDR op iedere gewenste plaats in uw winkel worden opgesteld. Een duur centraal afzuigingssysteem is niet langer nodig. Onze recirculatieafzuigkap beschikt over een geavanceerd filterproces dat vette dampen, geurtjes en rook wegneemt.