Modular Counters

Maak een aantrekkelijke productpresentatie met Modular Counters
Contacteer ons

Met de Modular Counter bent u perfect in staat om een aantrekkelijke productpresentatie van warme,  koude en ongekoelde food-to-go producten te creëren. Stimuleer impulsaankopen door warme en koude producten als combinatiemaaltijd aan te bieden. En dat kan allemaal in een geïntegreerd design.

De gepatenteerde bewaartechnologie in de Modular Counter garandeert de voedselveiligheid. Producten zijn daardoor langer houdbaar en derving wordt gereduceerd.

Dankzij de circulatie van warme lucht per schap behouden de producten in het Hot-meubel tenminste 4 uur lang een temperatuur van 65°C. Parallel daaraan blijven koude producten gekoeld dankzij een koude luchtstroom per schap.

 

Alleen oog voor uw producten

Dankzij het grote glasoppervlak, gebogen of rechthoekig, biedt de Modular Counter een onbelemmerd zicht op alle producten. Presenteer de meest uiteenlopende verse producten op een onweerstaanbare manier in deze inline counters.

Uitgekiend design

De Modular Counter is heel makkelijk te installeren en kan aan elk winkelformaat worden aangepast. De Hot-, Cold- en Ambient-modellen zijn in verschillende lengtes leverbaar en naar wens te combineren in één opstelling.

Kies voor een traditioneel bediend model of ga voor een zelfbediend model en voorkom zo wachtrijen voor het middag- of avondmaal.

Alle modellen zijn gebruiksvriendelijk, ruimtebesparend en ergonomisch.

Download de brochures