Poussoir Debotec 20 litres

Prix sur demande

« * » indique les champs nécessaires

Caractéristiques

De Debotec vulbus is ontworpen met aandacht voor de gezondheid en veiligheid van de gebruiker en de technische vakman. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de Debotec vulbus:

  1. Niet-toxische olie: De Debotec vulbus maakt gebruik van niet-toxische hydraulische olie, die voldoet aan strenge gezondheidsvoorschriften. Er wordt een attest van de fabrikant geleverd om de kwaliteit van de olie te bevestigen.
  2. Hygiënisch ontwerp: De vulbus is ontworpen met een afneembare vleescilinder, waardoor deze snel en grondig gereinigd kan worden. Dit zorgt ervoor dat aan de strengste hygiënische eisen wordt voldaan.
  3. Vijfjarige garantie op de hydraulische cilinder: De diverse onderdelen van de hydraulische installatie zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, wat resulteert in een garantie van vijf jaar op de hydraulische cilinder*.
  4. Zelf ontwikkelde distributieklep: De hydraulische distributieklep is volledig ontwikkeld en vervaardigd door Debotec. De klep is uitvoerig getest op werkdrukken in de praktijk.
  5. Twee jaar garantie: Debotec investeert in technische oplossingen en kwaliteitscontrole, wat zich vertaalt naar een garantie van twee jaar voor machines geleverd en geplaatst in België*.
  6. Eenvoudige reiniging: De afneembare vleescilinder kan met één handeling worden verwijderd voor reiniging. Dit geldt ook voor andere afneembare onderdelen, en ze kunnen in een professionele vaatwasser worden geplaatst voor grondige reiniging.
  7. Robuuste kniebediening: De vulbus is voorzien van een robuuste kniebediening, waardoor beide handen vrij zijn voor het manipuleren van de darm.
  8. Lage spanning: De elektrische besturing werkt onder lage spanning (24 Volt), wat betekent dat er geen tussenliggende schakelaar nodig is.
  9. Lange levensduur van hydraulische olie: De niet-toxische hydraulische olie heeft een lange levensduur, waardoor periodieke onderhoudsbeurten overbodig zijn.
  10. Verschillende modellen: De Debotec vulbus is verkrijgbaar in drie verschillende maten vleescilinders (15, 20 en 30 liter) en allemaal in roestvaste uitvoering. Verzonken wielen maken verplaatsing eenvoudig, en er zijn standaard drie vulhoorns inbegrepen.

De Debotec vulbus is ontworpen voor het vullen van vlees- en andere voedingsproducten in darmen. Deze producten moeten vooraf worden verkleind zodat ze door de gekozen vulhoorn kunnen passeren.

*Met uitzondering van respectievelijke dichtingen, garantie van één jaar voor machines geleverd en geplaatst buiten België.

Pas trouvé ce que vous cherchiez ? Besoin de plus d’informations ?

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available