DR52E Plus

Prix sur demande

« * » indique les champs nécessaires

Caractéristiques

De Rhima DR 52E PLUS is een professionele bedrijfsvaatwasmachine met een modern en praktisch ontwerp. Hier zijn enkele bijzondere kenmerken en eigenschappen van deze machine:

  1. Compact en veelzijdig: De DR 52E PLUS is compact van formaat en veelzijdig in gebruik. Het kan dienbladen, plateaus, kratten en andere materialen wassen.
  2. Elektronische besturing: De machine is voorzien van elektronische besturing met 4 wasprogramma’s. Dit stelt u in staat om het juiste programma te kiezen voor verschillende materialen en mate van vervuiling.
  3. Eenvoudige bediening: De DR 52E PLUS is eenvoudig te bedienen via tiptoetsen. U kunt het gewenste programma selecteren en starten met één druk op de knop.
  4. Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch: De machine is volledig vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal, wat duurzaamheid en hygiëne garandeert. Elke wasbeurt voldoet aan de H.A.C.C.P. eisen.
  5. Dubbelwandig en geïsoleerd: De dubbelwandige en geïsoleerde constructie zorgt ervoor dat de machine weinig warmte uitstraalt en weinig geluid maakt. Dit maakt de machine energiezuinig en geruisarm.
  6. Externe wasmiddeldoseerunit: Een optionele externe wasmiddeldoseerunit is beschikbaar voor vloeibaar reinigingsmiddel. Dit zorgt voor een nauwkeurige dosering van het reinigingsmiddel bij elke wasbeurt.
  7. Optionele accessoires: De machine kan worden geleverd met optionele accessoires, zoals een ingebouwde waterontharder, een ingebouwde afvoerpomp, een verzwaard boilerelement en een roestvrijstalen verhogingsbokje.
  8. Afmetingen: De afmetingen van de machine zijn 600x680x870 mm (breedte x diepte x hoogte).
  9. Aansluitvermogen: De machine heeft een aansluitvermogen van 5,3 kW en werkt op 400 V.
  10. Installatie: De installatiekosten zijn gebaseerd op een installatie binnen 1 dagdeel (4 uur). Extra uren worden apart in rekening gebracht.

De Rhima DR 52E PLUS is een veelzijdige en betrouwbare vaatwasmachine die geschikt is voor diverse toepassingen in professionele keukens en bedrijven.

Pas trouvé ce que vous cherchiez ? Besoin de plus d’informations ?

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available