DEBAG

DEBAG, bakken met meerwaarde

Duitse baktechnologie gecombineerd met de nieuwste technologie

DEBAG staat voor Deutsche Backofenbau. Het bedrijf werd meer dan 100 jaar geleden opgericht en is nog steeds stevig verbonden met de Duitse bakkerijhandel. Tegelijk is hun slogan ‘baking rethought’. DEBAG slaagt er dan ook in het traditionele met het innovatieve te combineren. Zo zijn ze er trots op dat hun broodovens dankzij hun hoge technische kwaliteit langer meegaan.

Die hoogstaande Duitse baktechnologie wordt wereldwijd gesmaakt door bakkerijen, detailhandels in voedingsmiddelen en cateraars. Zij rekenen niet alleen op de producten, maar ook op het advies van DEBAG. “We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn”, klinkt het bij DEBAG. “En zelfs dan zijn we nog steeds vooruit aan het denken.”

Fri-jado

DEBAG machines kopen bij D’Heldt

D’Heldt is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van voedingsmachines voor professioneel gebruik. In onze webshop en in onze showroom vind je enkel kwalitatief hoogwaardige toestellen tegen scherpe prijzen. Daarvoor werken we samen met de beste leveranciers, waaronder uiteraard DEBAG.

D’Heldt is dan ook jouw betrouwbare verdeler van DEBAG. We bieden je een breed assortiment van broodovens aan. De bakprogramma’s stellen we in op basis van de informatie van jouw leverancier van brood en gebak. We testen de ideale baktijd en programmeren alles voor, of je krijgt zelf toegang tot het servicemenu. Wat je ook kiest, wij blijven bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Bekijk Filter

Categorie

DEBAG service

Als officieel verdeler verkoopt D’Heldt niet alleen machines van DEBAG. We zijn ook de perfecte partij voor de service na verkoop. Je rekent dan ook op ons voor het onderhoud van jouw apparaat en voor eventuele herstellingen.

DEBAG onderhoud

Deel van onze DEBAG service is het onderhoud. Regelmatig vragen klanten ons om een algemeen nazicht van al hun toestellen. Maar we leggen ook op jaarbasis contractueel onderhoudsbeurten vast. De ideale manier om de levensduur van je broodoven te verlengen.

Onze professionele technici inspecteren jouw apparaat tot in de puntjes. Je voorziet dan ook best ongeveer 4 uur voor deze controle. Zo vermijd jij onherstelbare schade aan je toestel en ben je weer zeker van de perfecte werking van jouw broodoven. Een onderhoud omvat onder meer:

Jouw DEBAG machine laten onderhouden door onze professionele technici? Contacteer ons.

DEBAG herstellingen

Heeft jouw broodoven gebruiksschade opgelopen of is je apparaat kapot? D’Heldt zorgt voor een snelle depannage ter plaatse. Met meer dan 3.000 wisselstukken op voorraad helpen we je altijd snel uit de nood.

DEBAG onderhoud, de werkwijze

  • Controle van de visuele staat en de elektronische onderdelen
  • Herstelling van eventuele lekkages bij een leiding of een dichting
  • Controle van de software na eventuele updates van bakprogramma’s
  • Vervanging van slijtagegevoelige onderdelen zoals batterijen en waterfilters
  • Kalibratie zodat je broodoven zijn temperatuur behoudt, met als resultaat een uitgebreid rapport om eventueel voor te leggen aan de voedselinspectie
  • Controle van de deurrubbers, de broodkarren en alle bewegende onderdelen
  • Baktest en reinigingstest van het toestel
Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available