Blog
Benieuwd naar de impact van professionele voedingsmachines? Onze experts vertellen je er graag alles over! Inclusief tips & tricks.
Ready to eat is here to stay
Consumenten vinden al langer de weg naar supermarkten en speciaalzaken voor een warme pizzabaguette, een lekker worstenbroodje en andere snacks. Maar steeds meer spelers in de foodretail beginnen volwaardige, voedzame, kant-en-klare maaltijden aan te bieden, ‘ready to...
Oven reinigen: ultieme tips voor professionele ovens
Je klanten verleiden met de geur en het zicht van vers gebakken bereidingen? Daarvoor is een professionele broodoven het aangewezen toestel. Houd er wel rekening mee dat onderhoud cruciaal is. Je oven reinigen zorgt niet alleen voor een langere levensduur van je...
Koken op gas versus inductie
De eerste mensen bereidden hun eten in kuilen in de grond of in natuurlijke kommen, zoals het schild van een schildpad. Die werden later vervangen door kommen van aardewerk en gietwerk, terwijl het open vuur plaats maakte voor makkelijker controleerbare methodes. De...
Bediende display versus onbediende display
Kiezen tussen meer service of meer vrijheid voor je klanten In de bruisende retailwereld is het zaak om de fijne balans te vinden tussen efficiëntie en klanttevredenheid. In dit artikel nemen we specifiek de displays onder de loep. Deze machines houden je producten op...
Beleving in de winkel
Toon de kracht van fysiek winkelen App openen, boodschappenlijstje ingeven, levermoment selecteren. Online shoppen is inderdaad erg gemakkelijk en snel. E-commerce blijft dan ook aan populariteit winnen. Toch heeft een fysieke winkel heel wat unieke troeven om klanten...
Vers deeg versus bake-off: wat kies je best?
De warme bakker bereidt zijn broden, pistolets, sandwiches, koeken en taartjes met vers deeg. Supermarkten gebruiken doorgaans bake-off producten: diepgevroren bereidingen uit industriële bakkerijen die in de winkel afgebakken worden. Op enkele minuten tijd hebben ze...
Vacuüm verpakken
Vacuüm verpakken is niet alleen de ideale manier om voedsel langer en compacter vers te houden. Je gebruikt het ook om efficiënt te marineren en voor sous-vide-bereidingen. Hoe gaat vacumeren in zijn werk? Wat heb je nodig om ingrediënten en bereidingen luchtdicht te...
Welke professionele vaatwasser kiezen?
Kies de beste professionele vaatwasser voor jouw zaak Je bent doordrongen van het belang van een industriële vaatwasser? Dat begrijpen we volstrekt, want dit toestel maakt op korte tijd grote hoeveelheden vaatwerk schoon, met respect voor alle hygiënische normen....
Verpakt en onverpakt warmhouden
Verpakt en onverpakt warmhouden, welk toestel kies ik best? Niets lekkerder en aanlokkelijker voor een klant dan een warme snack on the go, of een warme bereide maaltijd die je meteen meeneemt. Door producten langer warm te houden, heb je bovendien meer kans om ze te...
Kippenspit versus combisteamer
Kippenspit of combisteamer, welke kies je best? Elektrische kippenspitten zoals je die bij D’Heldt vindt, zijn eigenlijk convectieovens. Hete lucht zorgt ervoor dat de ronddraaiende kippen perfect gelijkmatig roosteren. Maar een kippenspit is ook geschikt voor andere...