Blog

Benieuwd naar de impact van professionele voedingsmachines? Onze experts vertellen je er graag alles over! Inclusief tips & tricks. 

Vers deeg versus bake-off: wat kies je best?

Vers deeg versus bake-off: wat kies je best?

De warme bakker bereidt zijn broden, pistolets, sandwiches, koeken en taartjes met vers deeg. Supermarkten gebruiken doorgaans bake-off producten: diepgevroren bereidingen uit industriële bakkerijen die in de winkel afgebakken worden. Op enkele minuten tijd hebben ze...

Lees meer
Vacuüm verpakken

Vacuüm verpakken

Vacuüm verpakken is niet alleen de ideale manier om voedsel langer en compacter vers te houden. Je gebruikt het ook om efficiënt te marineren en voor sous-vide-bereidingen. Hoe gaat vacumeren in zijn werk? Wat heb je nodig om ingrediënten en bereidingen luchtdicht te...

Lees meer
Welke professionele vaatwasser kiezen?

Welke professionele vaatwasser kiezen?

Kies de beste professionele vaatwasser voor jouw zaak Je bent doordrongen van het belang van een industriële vaatwasser? Dat begrijpen we volstrekt, want dit toestel maakt op korte tijd grote hoeveelheden vaatwerk schoon, met respect voor alle hygiënische normen....

Lees meer
Verpakt en onverpakt warmhouden

Verpakt en onverpakt warmhouden

Verpakt en onverpakt warmhouden, welk toestel kies ik best? Niets lekkerder en aanlokkelijker voor een klant dan een warme snack on the go, of een warme bereide maaltijd die je meteen meeneemt. Door producten langer warm te houden, heb je bovendien meer kans om ze te...

Lees meer
Kippenspit versus combisteamer

Kippenspit versus combisteamer

Kippenspit of combisteamer, welke kies je best? Elektrische kippenspitten zoals je die bij D’Heldt vindt, zijn eigenlijk convectieovens. Hete lucht zorgt ervoor dat de ronddraaiende kippen perfect gelijkmatig roosteren. Maar een kippenspit is ook geschikt voor andere...

Lees meer
Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available