D’Heldt installeerde recent een op maat gemaakt professioneel kookeiland van Menu System in het gerenommeerde Crowne Plaza Hotel in Brugge. De plaatsing was uitdagend, maar verliep efficiënt dankzij de uitzonderlijk goede samenwerking met het hotelteam.
Het vorige fornuis van het Crowne Plaza Hotel in Brugge – eveneens van Menu System – had een indrukwekkende levensduur van 20 jaar, wat getuigt van duurzaamheid en kwaliteit. Met de installatie van het nieuwe kookeiland is het hotel nu uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van inductiekoken.
Menu System staat bekend om zijn innovatieve inductietechnologie. Die revolutioneert professionele keukens met meer energie-efficiëntie en een hoog niveau van operationele veiligheid, gecombineerd met digitalisering en slimme netwerkmogelijkheden.
Maar het grootste voordeel, dat is toch dat hun kookeilanden zo robuust zijn. Met 5 mm dik roestvrijstaal en een oog voor detail in alle aspecten van de constructie is een Menu System kookeiland écht een investering op de lange termijn.
Uitdagende installatie
Dit project bracht unieke uitdagingen met zich mee, waaronder het transporteren van een roestvrijstalen fornuis van 700 kilogram door de smalle, middeleeuwse straatjes van de Brugse binnenstad, uitladen terwijl het sneeuwde en de afbraak van het vorige fornuis. Dankzij nauwkeurige planning en de gewaardeerde ondersteuning van de lokale politie rondden we deze complexe operatie succesvol af.
De samenwerking met het team van Crowne Plaza Brugge verliep uitzonderlijk goed. Hun professionele aanpak en toewijding maakten het mogelijk om dit project efficiënt en effectief te realiseren. Het was een genoegen om samen te werken met een team dat net als wij streeft naar uitmuntendheid. Bij D’Heldt blijven we ons inzetten voor het leveren van topkwaliteit en uitstekende service aan onze klanten, met als doel hen te ondersteunen in het bereiken van culinaire perfectie.