Machines voor Carrefour Market Eeklo & Oostrozebeke

Meer dan 25 jaar geleden leverde wij de eerste generatie toestellen voor Carrefour Market Eeklo. De technologie ging er de laatste jaren sterk op vooruit, daarom kozen ze voor nieuwe toestellen. Een kippenspit en warmhoudkast helemaal afgestemd op hun behoeften en wensen. Yannick opende dit jaar een tweede filiaal in Oostrozebeke. Ook hiervoor mochten wij de toestellen leveren.

Ontdek Eeklo en Oostrozebeke

foto zaakvoerder Yannick

“Wij kochten bij D’Heldt ons kippenspit en een warmhoudkast voor onze winkels in Eeklo en Oostrozebeke. Wij kozen voor een automatisch reinigend spit van Fri-Jado, om gebraden kip te kunnen verkopen zonder elke dag het spit te moeten kuisen. Dit is een enorme motivator gebleken voor het team. Dankzij de automatische reiniging, hoeven zij het toestel niet meer te kuisen, waardoor de verkoop van warme kip ook voor hen een positief verhaal is geworden!

Wij zijn zeer tevreden van onze toestellen en ook van de dienstverlening van D’Heldt. Bij de installatie is alles vlekkeloos verlopen en werd er ook een opleiding aan ons personeel gegeven om met het toestel te leren werken. Het is een gemakkelijk te gebruiken toestel, dus iedereen was er snel mee weg.

Na de verkoop blijft D’Heldt steeds bereikbaar voor vragen over de toestellen en ook nabestellingen (van onderhoudsproducten, waterfilters, …) gaan vlot en worden snel geleverd.”

Yannick Haemers

Carrefour Market Eeklo & Oostrozebeke

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available