Levering van snijmachines bij De Plataan

Toen we hoorden dat De Plataan nieuwe eigenaars had gevonden, waren we meteen razend enthousiast. De vorige eigenaar was een bekende klant. We wisten dus exact wat deze zaak nodig had om verder te groeien. We selecteerden de machines die perfect afgestemd waren op hun noden en springen regelmatig binnen voor het onderhoud.

Vind hen terug op

 

De_Plataan_voorgevel

Wij namen De Plataan over in januari 2022 en ontdekten dat we voor onze toestellen klant waren bij D’Heldt. Onze voorganger was al bijna 20 jaar tevreden klant, dus toen wij een nieuwe snijmachine nodig hadden, gingen wij logischerwijs ook eens horen bij D’Heldt.

De techniekers nemen echt hun tijd om de werking van de toestellen uit te leggen en geven goed en oprecht advies.

Ook sloten wij een onderhoudscontract af voor onze snijmachines en vacuümmachine, waardoor we op dit vlak totaal ontzorgd worden: D’Heldt houdt bij wanneer het laatste onderhoud is gebeurd en komt op regelmatige basis langs om ervoor te zorgen dat onze toestellen zolang mogelijk meegaan.

Ondertussen kochten we al 3 nieuwe snijmachines, een vacuümmachine en een broodoven bij D’Heldt, dus wij zijn zeer tevreden klanten!

Ian & Nele

De Plataan

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available