Menu System

Menu System: koken voor fijnproevers

Menu System is de onbetwiste Europese marktleider op het vlak van inductiefornuizen op maat. Het Zwitserse bedrijf werd meer dan 40 jaar geleden opgericht, heeft haar hoofdkwartier in St. Gallen en stelt ruim 80 mensen tewerk. Menu System installeerde al meer dan 7.000 fornuizen over de hele wereld, onder meer in tal van toprestaurants. De keukens van het Ritz-Carlton hotel in Berlijn (Duitsland), het Al Hambra restaurant in Safat (Koeweit) en het Europees Parlement in Straatsburg (Frankrijk) zijn slechts enkele van de klinkende referenties van Menu System.

Fri-jado

Menu System maatwerk bij D’Heldt

D’Heldt is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van professionele voedingsmachines. Je vindt alleen toestellen van hoogstaande kwaliteit in onze webshop en onze showroom, met bovendien steeds een lange levensduur. Om die beloftes waar te maken, werken we uitsluitend samen met de beste leveranciers, zoals Menu System.

D’Heldt is exclusief verdeler voor België van de keukenoplossingen op maat van Menu System. Op basis van jouw wensen en eisen bekijken we welke opstellingen in de beschikbare ruimte passen. De ontwerptekening wordt in samenspraak met de klant waar nodig aangepast en vervolgens ter plaatse gerealiseerd. Daarbij houden we steeds rekening met een logische keukenflow, van het koken tot aan de service.

Interesse in een fornuis op maat van jouw keuken? Neem contact op met ons, dan overlopen we samen alle mogelijkheden.

Alle mogelijkheden van Menu System

Menu System zet in op twee verschillende toepassingen:

  • Losstaande toestellen: deze bakplaten, wokunits en inductieplaten plaats je los op je werkblad of laat je inbouwen in je bestaande fornuis.
  • Volledige fornuizen: Menu System ontwerpt en produceert elk fornuis in roestvrij staal met inductiekookplaten apart, perfect op maat van de klant.

Onder de volledige fornuizen vallen drie lijnen:

  • Met Premium geniet je van alle voordelen die de jarenlange expertise van Menu System heeft op het vlak van inductietechnologie en keukensystemen.
  • NetComfort biedt de mogelijkheid om je intelligente inductiekookplaten met elkaar te verbinden, met als grootste voordelen meer transparantie en meer controle.
  • Blijf je binnen de standaardopstellingen, dan is het misschien mogelijk om de prijs te drukken door voor de Worker-lijn te gaan. Maatwerk is dan echter niet mogelijk.

Menu System service

Als exclusief verdeler staat D’Heldt niet alleen in voor de planning en plaatsing van fornuizen van Menu System. We zijn ook jouw eerste aanspreekpunt voor de service na verkoop. Het onderhoud van jouw inductiekookplaten, eventuele herstellingen? We zijn slechts één telefoon of mail van je verwijderd.

Menu System onderhoud

Keukenapparaten worden intensief gebruikt. Hun levensduur verleng je gevoelig door ze regelmatig schoon te maken en te onderhouden zoals het hoort. Onze technici komen graag bij je langs voor een inspectie tot in de puntjes van je inductiekookplaten, vaatwassers en andere keukenmachines.

Menu System herstellingen

D’Heldt heeft meer dan 3.000 wisselstukken op voorraad en eigen technisch team. Het is altijd mogelijk dat je inductiekookplaat gebruiksschade oploopt of stuk gaat. Reken op ons voor een snelle depannage ter plaatse.

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available