Henkelman

Henkelman, de perfecte verpakkingspartner

Henkelman is een Nederlandse ontwikkelaar, producent en exporteur van vacuümmachines voor professionele toepassingen. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en biedt een compleet assortiment, van het meest compacte tafelmodel tot de grootste heavy duty, automatische dubbelkamer. Jaarlijks gaan zo’n 15.000 vacuümmachines over de toonbank in meer dan 80 landen. Niet voor niets noemt Henkelman zichzelf “de perfecte verpakkingspartner”.

Fri-jado

Henkelman vacuümmachines kopen bij D’Heldt

Al sinds 1963 is D’Heldt gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van professionele voedingsmachines. In onze webshop en onze showroom vind je alleen toestellen van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarvoor werken we samen met de beste leveranciers, waaronder uiteraard Henkelman.

D’Heldt is dan ook een erkend verdeler van Henkelman. We bieden je een breed assortiment van Henkelman vacuümmachines, met modellen zoals Marlin, Boxer, Jumbo en Aero. Alle producten van Henkelman hebben een ETL-veiligheidscertificaat en voldoen onder meer aan de CE-normeringen. Bovendien krijg je bij aankoop 3 jaar garantie op onderdelen.

Bekijk Filter

Categorie

Henkelman service

Als officieel verdeler verkoopt D’Heldt niet alleen vacuümmachines van Henkelman. Je kan ook bij ons terecht voor de service na verkoop. Zo staan we in voor het onderhoud van jouw apparaat en voor eventuele herstellingen.

Henkelman onderhoud vacuümachines

Deel van onze Henkelman service is het onderhoud. Regelmatig vragen klanten ons om een algemeen nazicht van al hun toestellen. Daarnaast leggen we ook contractueel onderhoudsbeurten op jaarbasis vast. De ideale manier om de levensduur van je vacuümmachine te verlengen. Onze professionele technici inspecteren jouw apparaat tot in de puntjes.

Jouw Henkelman machine laten onderhouden door onze professionele technici? Contacteer ons.

Henkelman herstellingen

Heeft jouw vacuümmachine gebruiksschade opgelopen of is je apparaat kapot? D’Heldt zorgt voor een snelle depannage ter plaatse. Met meer dan 3.000 wisselstukken op voorraad helpen we je altijd snel uit de nood.

Henkelman onderhoud, de werkwijze

  • Controle van de visuele staat en de elektronische componenten
  • Vervanging van slijtagegevoelige onderdelen zoals batterijen en filters
  • Verversen en/of aanvullen van de olie
  • Grondige reiniging van het toestel
Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available