Rhima

RHIMA perfectioneert jouw vaatwasproces

Met meer dan 55 jaar ervaring is het Nederlandse bedrijf RHIMA uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier van professionele bedrijfsvaatwasmachines. Hun toestellen vind je in uiteenlopende sectoren, zoals horeca, zorg en industrie. Van de bekende, populaire doorschuifvaatwasser tot complexe, geïntegreerde totaaloplossingen, RHIMA biedt het antwoord op al jouw vaatwasuitdagingen. Het doel: een kwalitatiever, efficiënter en duurzamer vaatwasproces.

Fri-jado

RHIMA machines bij D’Heldt

D’Heldt is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van voedingsmachines voor professioneel gebruik. Je vindt dan ook uitsluitend toestellen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs in onze webshop en onze showroom. Die garanties kunnen we enkel bieden dankzij onze samenwerking met vertrouwde leveranciers zoals RHIMA.

De vaatwassers in ons aanbod zijn allemaal gemaakt door RHIMA. We verkopen verschillende types, waaronder doorschuifvaatwassers en voorladers. Bovendien zijn wij jouw aangewezen partner voor het kopen van accessoires voor afwasmachines. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Pro Wash spoelmiddelen van RHIMA en ontkalkers. Bekijk hieronder ons uitgebreid assortiment en klik op een machine voor meer informatie.

Bekijk Filter

Categorie

RHIMA service

Bij D’Heldt zit je niet alleen goed om een RHIMA vaatwasser te kopen. We verzorgen ook de service na verkoop. Die omvat het regelmatige onderhoud van jouw toestel en eventuele herstellingen.

RHIMA onderhoud

Onze service voor jouw RHIMA afwasmachine begint met het onderhoud. Contacteer ons bijvoorbeeld gerust voor een algemeen nazicht van al je toestellen. Maar het is ook mogelijk om contractueel onderhoudsbeurten op jaarbasis vast te leggen. Dat is het succesrecept om de levensduur van je professionele vaatwasser te verlengen.

RHIMA herstellingen

Bij intensief professioneel gebruik blijft gebruiksschade of een defect apparaat tot de mogelijkheden behoren. Reken op ons voor een snelle depannage ter plaatse. We hebben meer dan 3.000 wisselstukken op voorraad om je steeds snel uit de nood te helpen. Onder meer volgende problemen lossen we in een handomdraai op:

  • lekkende afwasmachine
  • kapotte waspomp
  • kapotte zeepdoseringspomp

 

RHIMA onderhoud: onze werkwijze

  • Visuele controle van uw apparaat en alle elektrische componenten
  • Batterijen, filters en andere slijtagegevoelige onderdelen vervangen
  • Herstelling ter plaatse van eventuele defecte onderdelen
  • Grondige reiniging van het toestel
Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available