Fri-Jado

Fri-Jado, de veilige keuze sinds 1937

Fri-Jado is een Nederlandse producent van kippenspitten en counters (warmhoudkasten en koelmeubels). Al meer dan 85 jaar lang maken ze eten onweerstaanbaar. Het bedrijf blijft inzetten op innovatie, design en productie, en dat loont. Vandaag is Fri-Jado actief in meer dan 70 landen en heeft het meer dan 90.000 installaties gedaan.

Met een kippenspit van Fri-Jado bereid je een rotisseriekip zoals het hoort: tot ze knapperig en overheerlijk is. Dankzij hun warmhoudkasten en koelmeubels presenteer en bewaar je je producten steeds om ter verst. Zo worden de vijf zintuigen van jouw klanten geprikkeld zodra ze je winkel binnenstappen. En dan is een impulsaankoop zo gebeurd.

Fri-jado

Fri-Jado machines kopen bij D’Heldt

Al sinds 1963 is D’Heldt gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van voedingsmachines voor professioneel gebruik. In onze webshop en in onze showroom vind je alleen toestellen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarvoor werken we samen met de beste leveranciers, waaronder uiteraard Fri-Jado.

D’Heldt is dan ook de officiële verdeler van Fri-Jado voor België. We bieden je een breed assortiment van kippenspitten, warmhoudkasten en koelmeubels. Bij onze kippenspitten maak je verder je keuze uit volgende toestellen en bijhorende producten:

Bekijk Filter

Categorie

Fri-Jado service

Als officieel verdeler verkoopt D’Heldt niet alleen machines van Fri-Jado. We zijn ook jouw aangewezen persoon voor de service na verkoop. Zo staan we in voor het onderhoud van jouw Fri-Jado apparaat en voor eventuele depannages.

Fri-Jado onderhoud

Deel van onze Fri-Jado service is het onderhoud. Regelmatig vragen klanten ons om een algemeen nazicht van al hun toestellen. Daarnaast leggen we ook contractueel onderhoudsbeurten op jaarbasis vast. De ideale manier om de levensduur van je kippenspit, warmhoudkast of koelmeubel te verlengen.

Jouw Fri-Jado machine laten onderhouden door onze professionele technici? Contacteer ons.

Fri-Jado herstellingen

Heeft jouw Fri-Jado toestel gebruiksschade opgelopen of is je apparaat kapot? D’Heldt zorgt voor een snelle depannage ter plaatse. Met meer dan 3.000 wisselstukken op voorraad helpen we je altijd snel uit de nood.

Fri-Jado onderhoud, de werkwijze

  • Controle van de visuele staat en de elektronische onderdelen
  • Controle van de software na eventuele updates van bakprogramma’s
  • Vervanging van slijtagegevoelige onderdelen zoals batterijen en filters
  • Kalibratie zodat je toestel zijn temperatuur behoudt, met als resultaat een uitgebreid rapport om eventueel voor te leggen aan de voedselinspectie
  • Grondige reiniging van het toestel
Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available